Welkom bij AbhaYoga: de yogapraktijk van Abha Hontelez 

 

Abha biedt met haar Yogapraktijk AbhaYoga al ruim 10 jaar zwangerschapsyoga in Arnhem, Velp en Dieren. Ook daarvoor heeft ze vele vrouwen begeleid tijdens hun zwangerschap. Het aantal vrouwen dat door Abha op de bevalling is voorbereid, is inmiddels de 1000 gepasseerd. Ook ná de bevalling kan je bij Abha terecht voor begeleiding. Bijvoorbeeld tijdens de cursussen babymassage of na-zwangerschapsyoga.

Naast het aanbod rondom de zwangerschap biedt Abha ook reguliere yoga,  meditiatiecursussen en het nieuwe MahaYoga-programma aan. Daarbij put ze uit een jarenlange persoonlijke ervaring met yoga en meditatie, aangevuld met theoretische kennis uit verschillende opleidingen.

Sinds kort biedt Abha ook een mooie opleiding tot docent zwangerschapsyoga aan. De opleiding staat open voor gediplomeerd yogadocenten met enige ervaring.  

 
 

Actueel

 -Opleiding tot docent zwangerschapsyoga

Nieuwe opleiding door Abha Hontelez

Ruim 25 jaar ervaring in het geven van zwangerschapsyoga is samengebald in deze mooie opleiding. De opleiding is inmiddels gestart, maar op 16 september start de volgende cursusgroep!

Verder lezen..

 

-Zomercursus Meditatie
6 donderdagavonden in De Steeg

Start op 22 juni. 

Verder lezen..

Zwangerschap

‘’De negen maanden zwangerschap vormen een lichamelijk en geestelijk groeiproces. Niet alleen voor jouw baby, maar ook voor jou. Tijdens zwangerschapsyoga besteden we aandacht aan beide aspecten. We stappen uit de drukte van het dagelijks leven en maken tijd vrij om stil te staan bij dit groeiproces.’’ Ook ná de bevalling biedt AbhaYoga begeleiding.

Bekijk het aanbod

Over Abha

''Ik wil naar huis’, dacht ik als kind vaak. Ook al zat ik bij mijn ouders op de bank, ik had altijd het gevoel niet helemaal ‘thuis’ te zijn. Totdat ik het boek Autobiografie van een Yogi van Parmahansa Yogananda las. Het volgen en verder ontdekken van de yoga werd de rode draad in mijn leven. Alles wat ik op het gebied van yoga, meditatie en spiritualiteit tegenkwam, nam ik tot mij.''

Lees meer over Ahba

Yoga & Meditatie

''Yoga is de leer uit India die je leert hoe je met ademhalingsoefeningen en fysieke houdingen  lichaam en geest kunt ontspannen. Het is een proces van bewustwording. Niet het resultaat, maar beleving en ervaring zijn het belangsrijkst in mijn lessen. Meditatie kan je helpen te ontspannen, je gedachten tot rust te brengen en intenser het huidige moment te beleven.''

Bekijk het aanbod